معرفی اداره تغذیه

معرفی اداره تغذیه


معرفی کارکنان  اداره:

رئیس اداره: رامین روشن پور تحصیلات: کارشناسی ارشد فیزیولوژی از دانشگاه تهران

 

کارشناسان:

 

 سکینه قنبری: متصدی اتوماسیون و آمار برادران

 

  زهرا بادروح: متصدی اتوماسیون و آمار خواهران

 

در راستای رویکرد معاون محترم دانشجویی در خصوص ارائه بهتر خدمات و افزایش رضایت مندی دانشجویان اداره تغذیه نیز در حد توان و امکانات موجود سعی در بالابردن کیفیت خدمات به دانشجویان گرامی و همکاران محترم داشته است. در حال حاضر حدود 10000 کاربر در سامانه تغذیه عضویت دارند و از امکانات غذایی دانشگاه استفاده می نمایند.

تنوع غذایی: هم اکنون در هر سه وعده صبحانه، ناهار و شام طبخ و توزیع فعال بوده و صبحانه در 15 نوع، ناهار در 21 نوع و شام در 23 نوع در اختیار کاربران قرار می گیرد.

طبق آمارهای موجود در سامانه تغذیه تعداد غذای طبخ و توزیع شده در سال 93 به شرح زیر می باشد:

 

صبحانه دانشجویی

ناهار دانشجویی

شام دانشجویی

ناهار کارکنان و اساتید

250/000 پرس

450/000 پرس

250/000 پرس

85/000

 

بخشی از خدمات ارائه شده در یک سال گذشته:

پشتیبانی تغذیه‌ای از :

1- المپیادهای ورزشی منطقه‌ای کشور

2- طرح ولایت بسیج

3- المپیاد ورزشی امور مالیاتی کشور

4- دوره دانش افزایی در تابستان ( دانشجویان غیرایرانی )

5- جشن فارغ التحصیلان حوزه فرهنگی

6- ورودیهای جدید سال 94-93

7- طرح دانش آموختگان افغان با همکاری استانداری قزوین

8- سازمان نظام مهندسی استان قزوین

9- ارائه غذا در زمان امتحانات آخر ترم دانشجویان حتی روزهای جمعه

10- ارائه غذا در تمامی روزهای ماه مبارک رمضان حتی ایام تعطیل رسمی

11- ارائه غذا در ایام تابستان به کلیه دانشجویان غیرایرانی

15- ایجاد محیط مجازی جهت تحت پوشش قراردادن دانشجویان غیر ایرانی برای دریافت صبحانه و ناهار و شام

16- صدور کارت های دانشجویی، دانشجویان جدیدالورود در سال تحصیلی 94-93

 فعالیت های ارائه شده اداره تغذیه در سه ماه اخیر :

1- تعویض پیمانکار در آبان ماه 93

2- برون سپاری اقلام اساسی (گوشت، مرغ، برنج و روغن)  و خرید توسط پیمانکار

3- تعویض مسوول نانوایی دانشگاه و اضافه نمودن تجهیزات جدید برای بالابردن کیفیت نان پخت شده که رضایت دانشجویان را به همراه داشته است.

4- بالا بردن کیفیت غذای طبخ شده با نظارت بیشتر و راهکارهای جدید

5- ایجاد منوی دوغذایی دانشجویان در وعده ناهار

6- توزیع غذای دوم در وعده ناهار اساتید

7- انتقال اطلاعات سامانه رفاهی از سرور قدیمی به سرور جدید جهت بالا رفتن سرعت سامانه و امکان تهیه نسخه پشتیبان

 فعالیت های پیش رو در سال آینده:

1- افتتاح و راه اندازی سلف جدید دانشجویان

2- راه اندازی رستوران منو آزاد برای افزایش رضایتمندی دانشجویان و همکاران

3- صدور و توزیع کارت تغذیه اعضای محترم هیات علمی

4- خرید و نصب دستگاههای کارت خوان در کلیه خوابگاه های دانشجویی برای افزایش کیفیت توزیع شام در خوابگاه ها

 

 

CAPTCHA Image